REFERENTIES

“Voor ons radioproject Sun FM in Marbella, Spanje, in een bijzonder gebied met bijzondere (trendy, volwassen en rijke) mensen, zochten we echt unieke vormgeving. Wat Ferry allemaal wist te creëren, met precies de juiste stoere maar kwalitatieve sfeer, was werkelijk uniek. Echt te gek.”

Eric Holzhauer,
Oprichter Showbizz ES

“Bij Ferry ben ik zeker van creativiteit, snelheid en kwaliteit. Hij snapt altijd precies wat de bedoeling is. Dat bespaart een hoop tijd!”

Edwin Diergaarde,
Presentator Radio 2 en Radio Decibel

 “Voor Radio Decibel is het belangrijk dat een producent snel en flexibel werkt, actief meedenkt en vooral elke keer opnieuw creatieve producties aflevert. Ferry slaagt daar steeds weer in en is daarom al jaren de vaste en enige leverancier van audioproducties.”

Perry Oerlemans,
Directeur Radio Decibel

“Werken met Ferry gaat razend snel. Hij is zeer klantgericht, laten er geen gras over groeien en leveren daarnaast ook nog eens goede kwaliteit. In de morgen bellen en ’s avonds commercial in huis. Helemaal top.”

Marie-Louise Koops,
Sales Manager Omroep Brabant

“Door de samenwerking met Ferry is mijn klantenkring creatiever met hun commercial bezig.  Hij is klantgericht, meedenkend, creatief en levert binnen 24 uur perfect werk. Ga zo door!”

Diana Van Putten,
Senior Media Consultant RTV Utrecht